GOSSIP

H Καινούργιου ξέσπασε μετά το δημοσίευμα που λέει πως είναι ερωτευμένη

Δημοσίευμα γνωστής κυριακάτικης εφημερίδας, ισχυρίζονταν πως η Κατερίνα Καινούργιου, έχει ένα νέο... έρωτα και φλερτ στη ζωή της και η ίδια έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το εν λόγω δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια που πρόσφατα δήλωσε ξανά πως είναι μόνη, μιλώντας με τον φίλο της και πρώην συνεργάτη της Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή Καλό Σημεράκι, σήμερα Δευτέρα 8/5 μέσα από την εκπομπή της ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως το δημοσίευμα είναι ψευδές και τα όσα αναφέρει αερολογίες.

«Και να πω και κάτι ακόμα θα μου πείτε ότι μιλάω πάλι για τον εαυτό μου κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από την realnews… δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι είναι πάντα τόσο ευγενικοί γιατί δεν με παίρνετε ένα τηλέφωνο; Ότι είμαι σε νέα σχέση! Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά είναι ένα ψευδές δημοσίευμα και επειδή βλέπω ότι το αναπαράγουν το Σαββατοκύριακο δεν ισχύει τίποτα…. ρωτήστε εμένα που τα λέω στα ίσα δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά ναι μεν δεν θα ξαναμιλήσω έχω πει αλλά όχι να μου χρεώνετε από δω και από κει σχέσεις, δεν ξέρω καλέ ποιος είναι…. Αερολογίες» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ το βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!