TV BITS

Survivor: Στα άκρα έφτασε χθες η κόντρα του Μαρτίκα με τον Μπάρτζη

Ήδη από το επεισόδιο της Κυριακής (7/5) του Survivor All Star, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης έδειξαν ότι θα κινηθούν σε υψηλούς τόνους για αυτή την εβδομάδα. Η κατάσταση, φυσικά, δεν άλλαξε ούτε σε εκείνο της Δευτέρας (8/5) με τους δύο τους να έρχονται σε καντιπαράθεση με κάθε δυνατή ευκαιρία.

Ήδη στην αρχή, ο Σπύρος Μαρτίκας απομονώθηκε στο δάσος μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή προκειμένου να συζητήσουν την πρόσφατη συμπεριφορά του συμπαίκτη τους. «Με πόση ευκολία μπορεί κάποιος να σπείρει τη διχόνοια» ανέφερε ο Σπύρος σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας ότι χρησιμοποιεί την υποτίμηση των άλλων ώστε να βγει εκείνος κερδισμένος. Βέβαια, ο Νίκος Μπάρτζης έτυχε να περνά από εκείνο το σημείο και έτσι, μόλις αντιλήφθηκε ότι η τριάδα συζητούσε για εκείνον αποχώρησε αμέσως


Η κόντρα τους συνεχίστηκε και πριν τη διεξαγωγή του αγωνίσματος ασυλίας, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν πυρά. «Λέει την αλήθεια που πιστεύει αυτός ότι είναι αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.


Η ήττα της ομάδας των Μπλε δεν βοήθησε την όλη κατάσταση, με τους δύο τους να έχουν ένα ακόμα τετ-α-τετ στην καλύβα. Εκεί, σε μια στιγμή αναλαμπής, ο Σπύρος Μαρτίκας «το γύρισε» στο έντεχνο παραθέτοντας στίχους από τραγούδι του Μίλτου Πασχαλίδη για να αναφερθεί στον συμπαίκτη του.


Τα πράγματα ήταν τεταμένα και στο συμβούλιο, με τους δύο τους να ανοίγουν ακόμα έναν κύκλο αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά παρουσία και των δύο ομάδων.

Δείτε στο skai.gr τα σχετικά βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!