GOSSIP

Δείτε την πρώτη ανάρτηση του Andrew Lambrou μετά τον τελικό της Eurovision

Μολονότι οι στοιχηματικές εταιρείες ήθελαν την Κύπρο να βρίσκεται κοντά στην 20η θέση της κατάταξης στον τελικό της Eurovision, ο Andrew Lambrou και ο τραγούδι του κέρδισαν τις εντυπώσεις, με τον ίδιο να κατακτά τελικά τη 12η θέση μεταξύ των 26 χωρών που είδαμε στον μεγάλο χθεσινό τελικό.

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου με το τραγούδι «Break a broken heart» κατάφερε να κάνει περήφανη την χώρα του.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ο Andrew Lambrou ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη. Ελπίζω να έκανα περήφανη την Κύπρο, το να τραγουδώ με την καρδιά μου σε αυτή τη σκηνή είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Andrew», έγραψε χαρακτηριστικά ο Andrew Lambrou.

Γκρίνια για το δωδεκάρι που δεν του έδωσε η Ελλάδα

Η Ελλάδα, έδωσε το δωδεκάρι της στο Βέλγιο, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους πάντες, ενώ στην Κύπρο έδωσε 4 βαθμούς! - Αν η Κύπρος είχε πάρει το... παραδοσιακό 12αρι από την Ελλλάδα, θα είχε βρεθεί εντός της τελικής δεκάδας!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!