GOSSIP

Λάβρος ο Μικρούτσικος κατά της επιτροπής της ΕΡΤ για το 4άρι στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός της 67ης Eurovision στο Λίβερπουλ, με τη Σουηδία να κατακτά τη νίκη και την Κύπρο με τον Andrew Lambrou, να τερματίζει στην 12η θέση, έχοντας αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια, αλλά όχι και το 12άρι, που ίσως πολλοί περίμεναν να αποσπάσει από την επιτροπή της ΕΡΤ στην Ελλάδα!

Αντίθετα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που χθες βράδυ ανακοίνωσε την βαθμολογία της Ελλάδας, έδωσε μόνο 4 βαθμούς στην Κύπρο και το 12άρι στο Βέλγιο!


Σήμερα, ο μουσικός και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, που έχει και ο ίδιος εμπειρία από το συγκεκριμένο διαγωνισμό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Χρηστίδου και είπε: «Η Κύπρος θα έπρεπε να είναι στη πεντάδα» αναφερόμενος στους τέσσερις βαθμούς που έδωσε η Ελλάδα στον Andrew Lambrou και στην Κύπρο, λέγοντας πως ήταν άδικη και θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στην δεκάδα.

«Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι στη πεντάδα. Ήταν ένα ωραίο αγόρι με φωνάρα με ένα κομμάτι που τα είχε όλα. Όταν από την επιτροπή της Ελλάδας του δίνουν 4, το καταδικάζουν. Σε μία Κύπρο που βγήκε με αέρα. Είναι άδικο όταν έδωσαν 12 στο Βέλγιο. Εγώ χθες είδα μία εκπομπή να ξεκινάει με τη φράση ‘’Βίκτωρ, το μουσικό σου ταξίδι μόλις αρχίζει’’ αντί να πει ‘’Βίκτωρ, φροντίσαμε να τελειώσει’’».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε πως ο Βίκτωρας δεν είχε τη στήριξη που θα έπρεπε.

«Υπερίσχυσαν οι επιτροπές και βγήκε η Σουηδία»

Αναφερόμενος στη νικήτρια της βραδιάς, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε πως ο τρόπος κίνησής της είναι μινιμαλιστικός.

«Από τα τρία κομμάτια είχα πει πως τρίτο θα είναι το Ισραήλ, δεύτερο ή η Σουηδία ή Φιλανδία. Υπερίσχυσαν οι επιτροπές και βγήκε η Σουηδία. Εγώ έβλεπα στη δεκάδα την Κύπρο και τη Τσεχία. Αλλά αφού η Ελλάδα έδωσε 4 λογικό είναι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Γαλλία

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την αντίδραση της Γαλλίδας τραγουδίστριας που προχώρησε σε απρεπή χειρονομία κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων. «Ήταν μία καθωσπρέπει ξινή Γαλλίδα»

Δες εδώ το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!