GOSSIP

H Φαίη Σκορδά ξεκίνησε μαθήματα χορού και μας χάρισε ένα υπέροχο βίντεο

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό Μας, μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και να πρέπει να φροντίζει και τα δυο παιδιά της, αλλά βρήκε το χρόνο να ξεκινήσει μαθήματα χορού, αφού η ίδια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για οτιδήποτε τη βοηθά να παραμένει fit.

να ξεκινήσει μαθήματα χορού και μάλιστα έχοντας ως δασκάλα τη Τζένη Νικολέντζου στη σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα!

Η παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε μέσα από τα stories της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram στιγμές από την πρόβα της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό τόσο με τις απίστευτες ικανότητες της όσο και με την τέλεια σιλουέτα της.

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για την προσωπική της ζώη

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!