GOSSIP

Η Καινούργιου "έκραξε" πολύ άγρια ένα συγκεκριμένο lifestyle περιοδικό [βίντεο]

Ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στη χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ξέσπασε κατά του συγκεκριμένου lifestyle εντύπου 

O λόγος για το περιοδικό "Χάι" (το κατονόμασε η παρουσιάστρια) που φιλοξενεί δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως η Μαρία Καρρά, η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ζει με νέο σύντροφο στο Μαϊάμι.

Η παρουσιάστρια  στο άκουσμα του τίτλου του συγκεκριμένου περιοδικού, αντέδρασε και έκανε λόγο για ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν καθημερινά για την ίδια και τους συνεργάτες της.

«Να σου πω κάτι; Στο συγκεκριμένο περιοδικό εγώ κάθε βδομάδα είμαι έγκυος, κάθε βδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε βδομάδα έχω 100 εραστές, όπως και για όλους μου τους συνεργάτες. Ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε βδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή το ανέφερες, θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή», τόνισε.

«Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, εφόσον το είπε το εν λόγω έντυπο, άρα δεν ισχύει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σου λέω εγώ ότι δεν ισχύει», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου στον συνεργάτη της.

«Δεν έχει να κάνει με την κυρία Καρρά, δε τη γνωρίζω ούτως ή άλλως. Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή», καταλήγει η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο fthis.gr το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!