TV BITS

Survivor: Ο Ατζούν... στρίμωξε τον Μάριο για τα ερωτικά του

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, εμφανίστηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star και μαζί του είδαμε και του παίκτες του τουρκικού Survivor, που αγωνίστηκαν μαζί με τους Έλληνες παίκτες και αυτά που ανακοίνωσε ενθουσίασαν τους πάντες.

Ο Ατζούν αφού εξήγησε πως ο αγώνας θα είναι αγόρια εναντίον κοριτσιών, με τον ίδιο να τονίζει πως πάντα η καρδιά του είναι με τη μεριά των γυναικών, στην πορεία άρχισε να απαριθμεί τα αμέτρητα έπαθλα που θα κέρδιζαν οι παίκτες, αφού εκτός από ένα πλουσιοπάροχο γεύμα, θα κέρδιζαν και μια σειρά από έπαθλα, από ένα τροχό της τύχης: από ταξίδι στο Παρίσι, μέχρι διακοπές του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο.


Ο Ατζούν όμως, δεν παρέλειψε να πιάσει κουβέντα με τους παίκτες του ελληνικού Survivor που είχε καιρό να τους δει και τότε τον είδαμε να στριμώχνει και πάλι τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για τις... ερωτικές κατακτήσεις του και να τον ρωτά ποιο πρόσωπο του λείπει περισσότερο εκτός από τα μέλη της οικογένειάς του, προφανώς ελπίζοντας πως θα ακούσει το όνομα ή της Ελευθερίας ή της Καρολίνας, αλλά ο Μάριος εμφανέστατα... αμήχανος προσπάθησε μάταια να αποφύγει την ερώτηση και είπε πως του λείπει ο σκύλος του Δίας.


Παράλληλα είδαμε και τον Κατσούλη να πετά μια κορυφαία ατάκα όταν ο Ατζούν ρώτησε την Μαριαλένα πως πέρασε στη Νέα Υόρκη:

 «Ήταν τέλεια στη Νέα Υόρκη. Ήταν το καλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ. Περάσαμε σούπερ, γεμίσαμε εικόνες, εμπειρίες, αναμνήσεις. Ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει στη ζωή μου αν και έχω ξαναπάει στη Νέα Υόρκη. Με την ομάδα μας και τη Σταυρούλα περάσαμε υπέροχα» είπε η Μαριαλένα.

Ατζούν Ιλιτζαλί: «Είχες πάει ξανά στη Νέα Υόρκη; Μαζί;».

Σάκης Κατσούλης: «Όχι! Την προηγούμενη φορά ήταν με άλλον και τώρα μαζί μου, αλλά αφού πέρασε καλύτερα κέρδισα. Τουλάχιστον είπε ότι πέρασε καλύτερα τώρα από ότι τότε. Κάτι είναι κι αυτό».

Ατζούν Ιλιτζαλί: «Είμαι βέβαιος! Δεν έχω καμία αμφιβολία. Φυσικά, αυτή είναι η ζωή. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πάντα βλέπω την αγάπη και για μένα δεν είναι εύκολο να την βρεις. Οπότε όταν σας κοιτάω, νιώθω ευτυχής. Είστε ιδανικό ζευγάρι».

Για την ιστορία, νικητές χθες ήταν οι άντρες, αλλά όλοι ενθουσιάστηκαν με τα μεγάλα έπαθλα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!