TV BITS

Survivor: Άγρια κόντρα θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Βασάλο και Ρουμελιώτη

Νέα κόντρα θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα ο Βασάλος από τα νεύρα του θα ξεσπάσει σε κλάματα! 

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και εκείνος αποδέχθηκε την επανεκλογή του και τόνισε πως εμπιστεύεται την κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

«Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια για ακόμη μια φορά. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντα σέβομαι την πλειοψηφία. Πλέον μετά τη συνάντηση που είχα με τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει τίποτα. Θα προχωρήσω μέχρι τέλους με αυτή τη δύναμη. Σίγουρα είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στο Πρωινό Μας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο αυριανό και όχι στο αποψινό επεισόδιο θα ξεσπάσει σε κλάματα από τα νεύρα του. Αφορμή είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία επέλεξε να προστατεύσει τη Μελίνα και να ψηφίσει προς αποχώρηση τον Βασάλο, με τον οποίο είναι φίλοι.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν αντιλαμβάνεται για ποιον λόγο η φίλη του τον ψήφισε και από τα νεύρα του, μιας και ο διάλογός του με τη Μαριαλένα δεν οδηγεί πουθενά και ο ένας απαιτεί από τον άλλο να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Κωνσταντίνος χρησιμοποιεί το επιχείρημα ότι η Μελίνα υπονόησε ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους όταν κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος με τη Μαριαλένα είχαν πάει στο δάσος...

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα από το Πρωινό Μας 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!