GOSSIP

O Ασημακόπουλος έστειλε ένα μήνυμα μετά την αποχώρησή του [βίντεο]

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος ήδη πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο!

Ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης έξι ολόκληρους μήνες, δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από τον Βασάλο και τον Μπάρτζη που ήταν επίσης υποψήφιοι την εβδομάδα που πέρασε και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι.
 
 Όμως, αυτό δεν δείχνει να τον στενοχωρεί καθόλου αφού επιστρέφει στους δικούς του ανθρώπους, πολύ πιο σοφός από τη δύσκολη εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο με τις κακουχίες και τον συνεχή αγώνα για επιβίωση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την πτήση του στο αεροδρόμιο του Αγίου Δομίνικου, θέλησε να έρθει σε επαφή με όλον αυτόν τον κόσμο που τον στήριξε και τον έφτασε μέχρι εδώ.

Έτσι, με το που πήρε στα χέρια του το κινητό του ανέβασε και το πρώτο βίντεό του στο οποίο εμφανίζεται ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου αλλά και χαρούμενος που επιστρέφει μετά από τόσο πολύ καιρό στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα πατάει επί ελληνικού εδάφους σήμερα νωρίς το απόγευμα και τότε θα αφήσει οριστικά πίσω του μια τόσο δυνατή εμπειρία όπως ήταν το Survivor All Star.

Δείτε τι είπε στο πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!