TV BITS

Survivor: Ο Βασάλος ενοχλείται με τη στάση της Μαριαλένας και της Μελίνας

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να παραμείνει στο Survivor All Star αν και η ψήφος της άλλοτε φίλης του Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν αυτή που τον έβγαλε στον τάκο και σήμερα στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που θα παρακολουθήσουμε στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο, θα δούμε πως οι εντάσεις συνεχίζονται και μετά την αποχώρηση του Ασημακόπουλου.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσηςη μπλε και η κόκκινη ομάδα κινούνται στον απόηχο της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μάλιστα, στο στρατόπεδο των Κόκκινων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιάζει να είναι ξένο σώμα για τις συμπαίκτριες του.

«Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους Μπλε, για άλλη μια φορά. Εάν εκείνος δεν θέλει πλέον να κάνει παρέα μαζί μας, τι να του πω; Έλα να κάνεις παρέα μαζί μας; Με το ζόρι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι» ακούγεται να δηλώνει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star με την Μελίνα Μεταξά να τονίζει, επίσης, πως «ο λόγος δεν είναι γιατί εμείς τον κάναμε πέρα. Ούτε του είπαμε κάτι κακό ποτέ ούτε του δείξαμε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος τελοσπάντων».

«Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω» δηλώνει, με τη σειρά του και δη απορημένος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του παιχνιδιού. «Δυστυχώς η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι, τους έχει ρουφήξει το νησί. Δεν με αφορά αν η ομάδα μου έχει σπαστεί μαζί μου».

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι ισορροπίες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star…

Δείτε εδώ το τρέιλερ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!