GOSSIP

O...Iron Mike έκανε προπόνηση στη δεξίωση του γάμου του [βίντεο]

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ντυμένος γαμπρός στη γαμήλια δεξίωση είχε απέναντί του τις γυναίκες της ζωής του και στον πρώτο χορό προτίμησε να κάνει κάτι ξεχωριστό από το να χορέψει ένα μπλουζ: Χόρεψε με... γροθιές στον ρυθμό της μουσικής του The eye of the tiger!

O Iron Mike χθες (17/6) παντρεύτηκε στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Ντάσιου και βάφτισε τις δύο δίδυμες κόρες του.

Αμέσως μετά το διπλό μυστήριο, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους του σε κτήμα και αντί να χορέψει τον παραδοσιακό πρώτο χορό σε ρυθμούς μπλουζ κάποιου ερωτικού τραγουδιού, προτίμησε να κάνει μία ξεχωριστή χορογραφία που περιλάμβανε την άλλη μεγάλη αγάπη του Μιχάλη Ζαμπίδη, το kickboxing.

Στο βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου ο οποίος ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού, βλέπουμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή να χορεύει στους ρυθμούς του The eye of the tiger που έχει συνδεθεί στο μυαλό όλων μας με τον Ρόκι Μπαλμπόα καθώς ήταν το θεματικό τραγούδι και soundtrack της ταινίας Ρόκι ΙΙΙ που βγήκε το 1982.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει συνδυαστεί στο μυαλό με τον πρωταθλητισμό στο μποξ και δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα αγαπημένο κομμάτι στη ζωή του Μιχάλη Ζαμπίδη και πλέον και της γυναίκας του που τον καμαρώνει για όλα όσα έχει κατακτήσει αλλά και για όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!