GOSSIP

Η Μαρία Κορινθίου αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του καναλιού

Οριστικό είναι πλέον το τέλος της συνεργασίας της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 καθώς βγήκε και η σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr η πανέμορφη ηθοποιός από σήμερα αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή Πρωινό.

Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: "Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια."!

Μετά από ένα επεισόδιο που συνέβη την Παρασκευή, η Μαρία Κορινθίου έδειξε ότι δεν είναι και οι καλύτερες σχέσεις με τον σταθμό και κάποιους συνεργάτες του Πρωινού και τόνισε στην εκπομπή, “Open Weekend” για την απουσία της από την αποφώνηση στο Πρωινό της Παρασκευής:

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ.

Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!