GOSSIP

H Σπυροπούλου είπε ένα παράπονο που έχει για το σύζυγό της

Στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2023 βρέθηκε χθες βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή με την μπλε ολόσωμη φόρμα με τα cut outs που επέλεξε.

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για την μητρότητα αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση.

«Βιώνω υπέροχα τη μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου (αν κάνω τηλεόραση) Δεν ξέρω, θα δούμε… Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σε ερώτηση για το εάν ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά με το μωρό τους: «Όχι, ο σύζυγός μου δε με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε στο star.gr το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!