GOSSIP

Influencer κατηγορείται για φοροδιαφυγή και ο Λιάγκας αποκάλυψε τα εισοδήματά της

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουνίου, γνωστή Influencer πιάστηκε στα δίχτυα του ειδικού αλγορίθμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και θα κληθεί να πληρώσει 270.000 ευρώ πρόστιμο.

Πρόκειται για γνωστό μοντέλο, το οποίο κατέχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της οποίας διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media, και τα πουλάει διαδικτυακά.

Την είδηση τη συζήτησαν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές influencers της χώρας, η οποία τον μήνα μπορεί να βγάζει μέχρι και 100 χιλιάδες ευρώ.

«Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα. Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!