GOSSIP

Ο Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star με ένα μεγάλο ποσό στην τσέπη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αποδείξει πως είναι πολύ... δυνατός στα ριάλιτι επιβίωσης, αφού και στο πρώτο Survivor έφτασε σχεδόν λίγο πριν τον τελικό και ήταν το νικητής του Asia Express, ενώ και στο φετινό Survivor All Star κατάφερε να φτάσει μια ανάσα πριν τον τελικό.

Ο ίδιος μπήκε στην τελική 8άδα, αλλά στο επεισόδιο του Survivor All Star που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 21/6 ο Βασάλος κλήθηκε να αποχωρήσει καθώς ήταν και πάλι υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με το Νίκο Μπάρτζη.


Ο ίδιος προσπάθησε να αντιμετωπίσει με χιούμορ τα δυσάρεστα νέα «Αποκλείεται! Σήμερα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όλα καλά. Κανένα πρόβλημα, κάπου εδώ έφτασε το τέλος και για μένα» είπε.


Βέβαια ο Κωνσταντίνος μπορεί να... παρηγορηθεί με το μεγάλο ποσό που κατάφερε να πάρει ως αμοιβή για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, αφού μπορεί μεν να μην μπόρεσε να διεκδικήσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά ήδη έχει κερδίσει πολλά χρήματα.


Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος έμεινε συνολικά 24 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, αφού μπήκε από την αρχή της φετινής σεζόν. Με δεδομένο ότι ο κάθε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παίρνει 5.000 ευρώ τη βδομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης με 120.000 ευρώ στην τσέπη του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!