TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε στο συμβούλιο - Ο Μάριος δέχτηκε τα... πυρά πολλών

Όλοι εναντίον όλων φάνηκαν να είναι οι 8 παίκτες του Survivor All Star στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού και οι κόντρες και οι μπηχτές δεν είχαν τελειωμό.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση είχαν βγει οι Βασάλος και Μπάρτζης, αλλά χθες οι παίκτες κλήθηκαν να βγάλουν έναν ακόμη υποψήφιο και αυτός ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή.


Το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας προκάλεσε μεγάλο χαμό.
 

Ειδικότερα, η Στέλλα Ανδρεάδου καρηγόρησε ευθέως τον Βασάλο για δειλία και στρατηγική: « Πολλές φορές γελάω με αυτά που συμβαίνουν στο Survivor. Πόσο αλλάζουν οι χαρακτήρες, ο «φίλος σου» που λένε ότι είναι φίλος σου θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά μόνο και μόνο για να παραμείνει στο παιχνίδι. Παραδείγματος χάρη ο Κωνσταντίνος που το έπαιζε φίλος μου και ότι με στήριζε και όλα αυτά που έλεγε από μόνος του για μένα, για τον χαρακτήρα μου και όλα αυτά. Ξαφνικά με ψηφίζει και παραδέχεται ότι είναι για στρατηγικούς λόγους για να παραμείνει στο παιχνίδι».

«Εμένα αυτό μου υποδηλώνει έναν φόβο! Φοβάται να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Κιότεψε να βγει με κάποιον πιο δυνατό. Εδώ έρχομαι και λέω πως γελάω με αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί βγαίνουν οι αληθινοί χαρακτήρες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Στέλλα Ανδρεάδου για τον συμπαίκτη της .

Όμως και ο Μάριος δέχτηκε τα πυρά πολλών.

Αρχικά η Σταυρούλα είπε πως περίμενε από τον ίδιο να είναι πιο... ντόμπρος και ο ίδιος έδωσε την απάντησή του

Ο δε Βασάλος (που τελικά ήταν αυτός που αποχώρησε χθες) έστρεψε τα πυρά του κατά όλων και ειδικότερα κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, κατηγορώντας τους πάντες για στρατηγική ενώ είχαν πει πως θα ψήφιζαν αγωνιστικά: «Η αγωνιστικότητα πήγε στην ποταμιά, αναίρεσαν όλοι τον εαυτό τους», με τον Μάριο να δείχνει μεν ενοχλημένος αλλά να μην αντιδρά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!