GOSSIP

Η Emilia Vodos απαντά στις... σπόντες της Ραμόνας Βλαντή για το My Style Rocks

Η Emilia Vodos έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο My Style Rocks και... έμμεσα απάντησε στα όσα είχε πει πρόσφατα η Ραμόνα Βλαντή για το φετινό κύκλο του σόου.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η  Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και κατακεραύνωσε τις φετινές παίκτριες του My Style Rocks. 

“Όταν ήμασταν εμείς, είχαμε πολλά μηνύματα κι αν διαβάσεις στο Twitter οι τηλεθεάτριες έπαιρναν πάρα πολλές ιδέες. Φέτος είναι μόνο ριάλιτι. Μπορείτε να το βγάλετε αυτό, αλλά είναι μόνο #MyDubai. Δεν ήθελα να το πω, αλλά θα το πω γιατί έχω κουραστεί με όλα αυτά” ανέφερε η Ραμόνα Βλαντή.

“Εγώ είμαι πολύ με το γυμνό, το προκλητικό και τις πλαστικές επεμβάσεις. Είναι πολύ μακριά από εμένα και το κρίνω πολύ αυστηρά. Σιχαίνομαι τις Kardhasians ας πούμε. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για αυτήν την γυναίκα, οπότε θα δυσκολευόμουν.

Εγώ θα ήθελα φρέσκα κορίτσια με προσωπικό στυλ κι όχι κορίτσια που έχουν όνειρο να βρουν γαμπρό ή έχουν όνειρο να είναι στο γυαλί” είχε πει η Ραμόνα Βλαντή.



Η Emilia τώρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και δήλωσε αρχικά: «Δεν βλέπω τηλεόραση, ούτε καν το παιχνίδι που είμαι δεν βλεπω, αλλά δεν έχω να πω κάτι».

«Αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες, είναι να μην σχολιάζω τι λένε οι άλλοι. Οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να φαντάζονται πράγματα, έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη οπότε... όχι, δεν θα το κάνω αυτό», συμπλήρωσε.


Τέλος, αναφέρθηκε στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, καθώς και το αν είναι στημένο.

«Αισθάνομαι πως φέτος οι κριτές είναι δίκαιοι και θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στημένη ίντριγκα δεν έχει υπάρξει ποτέ, σε καμία περίπτωση, όλα είναι αληθινά και τα κλάματα και τα δράματα», είπε κλείνοντας.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!