GOSSIP

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Βασάλος - Οι πρώτες δηλώσεις του [βίντεο]

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής 23/6, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τον περίμενε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον ίδιο να απαντά σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου.
 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπόρεσε να πει πολλά εξαιτίας του συμβολαίου που έχει με την παραγωγή του Survivor, όμως δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι επικοινώνησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ απάντησε και για το φημολογούμενο ειδύλλιο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Καλώς σας βρήκα παιδιά. Καλά τι υποδοχή είναι αυτή ούτε ροκ σταρ να ήμουν για τον Θεό δηλαδή. Τα παιδιά δεν με αφήνουν να μιλήσω η αλήθεια είναι προηγείται το ΣΚΑΙ οπότε με συγχωρείται πάρα πολύ δεν μπορώ να μιλήσω, αυτή είναι η οδηγία μου. Αχ Θεέ μου τι θα τραβήξω πάλι σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω. Με την Ευρυδίκη εννοείται μιλήσαμε. Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου τώρα βγήκα από το αεροπλάνο. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν η μάνα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!