GOSSIP

Οι Τούνη και Αλεξάνδρου έκαναν κάμπινγκ σε μια εκπληκτική παραλία

Μετά την εξόρμησή τους στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, μαζί με το γιο τους, τώρα το γνωστό ζευγάρι επέλεξε να κάνει κάτι πιο... εναλλακτικό και πήγε για ελεύθερο κάμπινγκ παρέα με φίλους.

Ο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη που όμως ξεκίνησαν από το σπίτι με μία σχετική ένταση. 

Και αυτό γιατί έχουν μόνιμη κόντρα για την ώρα που ξοδεύει ο καθένας για να είναι έτοιμος για κάποια εξόρμηση. Η Ιωάννα Τούνη υποστήριζε ότι πάντα ο Δημήτρης καταφέρνει να την κάνει να περιμένει παρ' όλο που από νωρίς της λέει να ετοιμαστεί γρήγορα ενώ εκείνος της παραπονιόταν πως είναι εκείνος που την περιμένει κάθε φορά γιατί την περιμένει να ετοιμαστεί από τις 8 το πρωί και τελικά φεύγουν για το κάμπινγκ στις 11,00.

Ευτυχώς, ο μίνι καβγάς έληξε γρήγορα με τους δύο ερωτευμένους να κάνουν πίσω για να περάσουν ωραία στη συνέχεια.

Και πράγματι αυτό συνέβη αφού βρέθηκαν σε μία μαγική παραλία, παρ' όλο που ο δρόμος ήταν αρκετά μακρύς για την Ιωάννα, ή τουλάχιστον έτσι της φάνηκε.

Ο προορισμός τους όμως τούς αντάμειψε με τη φυσική ομορφιά του όπως βέβαια και η παρέα που τους περίμενε και ήδη είχε στήσει ένα σωστό νοικοκυριό προκειμένου να κάνουν μπάρμπεκιου στην παραλία.

Πράγματι έτσι και έγινε και όλοι πέρασαν πολύ καλά, με την Ιωάννα Τούνη να δροσίζεται και να χαίρεται πρωτόγνωρες στιγμές με τον γιο της δίπλα στη θάλασσα, όπως βέβαια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!