GOSSIP

Η Μαρία Ηλιάκη είχε γενέθλια και είπε τι άλλο επάγγελμα θα ήθελε να κάνει

Τα 45α γενέθλιά της γιόρτασε χθες Δευτέρα 27/6 η Μαρία Ηλιάκη και η παρουσιάστρια, προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις μέσω αναρτήσεων στα social media και δεν έκρυψε την επιθυμία της πιθανά στο μέλλον να θελήσει να κάνει μεγάλη στροφή στην καριέρα της.

Άλλωστε η ίδια τα τελευταία χρόνια βίωσε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, καθώς βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Στέλιου Μανουσάκη, μετακόμισε στην Ελβετία για να είναι μαζί, απέκτησε μια κόρη, τη μικρή Κατερίνα και πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα και στην tv.
Η ίδια λοιπόν χθες έκανε μια σειρά από γιορτινές αναρτήσεις και μας έδειξε και την εντυπωσιακή τούρτα της.


 

Η Μαρία Ηλιάκη, ωστόσο το Σαββατοκύριακο πριν τα γενέθλιά της ανακάλυψε και ποια άλλη δουλειά, πέραν της παρουσίασης στην τηλεόραση, θα μπορούσε να κάνει εξίσου καλά και αυτή είναι ο ρόλος της γραμματειακής υποστήριξης. Η ίδια κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό, αφού επιλέχθηκε να είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο η ίδια ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι είναι εφορευτική επιτροπή, καθώς δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της κάποια ειδοποίηση και την ενημέρωσαν την ώρα που πήγε να ψηφίσει στο εκλογικό της τμήμα. Χαρακτηριστικά είπε για την εμπειρία της σε αυτή τη θέση:

«Στην αρχή βαριόμουν, μετά όμως το καταχάρηκα, πέρασα πάρα πολύ ωραία, γίναμε μια παρέα, λέγαμε... Πέρασε πάρα πολύ γρήγορα η ώρα γιατί ερχόταν συνεχώς κόσμος, είδα πάρα πολλούς γνωστούς, παλιές μου συμμαθήτριες, παλιούς γνωστούς από τη Νέα Σμύρνη... Γενικώς ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα χθες. Εγώ δηλαδή το καταχάρηκα και ήμουν πάρα πολύ καλή. Δηλαδή γραμματειακή υποστήριξη θα την έκανα τέλεια. Ήμουν τσάκα τσάκα γρήγορη, έβρισκα αμέσως τα ονόματα, έβαζα τον χάρακα, κοίταγα την ταυτότητα, έκανα την επαλήθευση και επίσης ήμουν πάρα πολύ καλή και στο πακετάρισμα των ψηφοδελτίων. Τα είχα σωστά, τακτοποιημένα...Έμαθα και κάποιες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία που δεν τις ήξερα...».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!