GOSSIP

Ο Σπύρος Πώρος θα παντρευτεί στο Λονδίνο και το μάθαμε από τον Κωστέτσο

Ο Σπύρος Πώρος ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και να ντυθεί ξανά γαμπρός και μάλιστα ο γάμος θα γίνει στο Λονδίνο.

Ο φωτογράφος θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Μαντζουράνη στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το OK Η Μαρία Μαντζουράνη και ο Σπύρος Πώρος είναι ζευγάρι εδώ και 2,5 περίπου χρόνια. Η καλλονή σύντροφός του και μέλλουσα νύφη κατάγεται από τη Μυτιλήνη, αλλά ζει από 18 χρόνων στο Λονδίνο. Είναι επιστήμονας και επικεφαλής επιστημονικής έρευνας στην Philip Morris International. Στο παρελθόν έχει διατελέσει ερευνήτρια σε πολυεθνικές όπως οι Johnson & Johnson, Unilever και GSK.


Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 17:45 στο The Brydon Room του δημαρχείου του Τσέλσι στο Λονδίνο.


Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος είναι κι εκείνος που θα σχεδιάσει το νυφικό.

Σε μία ανάρτησή του στο Instagram, δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τον Σπύρο Πώρο και κάτω από αυτό, ευχήθηκε στον φωτογράφο για τον γάμο του.

«Η ώρα η καλή Σπύρο μου! Ήρθε το αγόρι αμέσως μετά την ψήφο του στην πανέμορφη Μεσσηνία και πριν φύγει για τον γάμο του στο Λονδίνο να παραλάβει το #bespoke νυφικό της μέλλουσας κας Πώρου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.



Να σημειωθεί πως ο γνωστός φωτογράφος και πρώην μοντέλο έχει γίνει μπαμπάς, ενώ με την πρώην σύζυγό του δεν διατηρεί καλές επαφές.


«Έχω πέντε παιδιά, έτσι τα έφερε η ζωή. Τα παιδιά μου είναι σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους», είπε σε συνέντευξή του «Έχει τελειώσει το θέμα με την σύζυγό μου, υπήρξε μια απάτη, δεν αποκαθίστανται οι σχέσεις μας. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είχε πει κλείνοντας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!