GOSSIP

Στην εντατική η Madonna - Αναβάλλει την περιοδεία της

Ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της 64χρονης βασίλισσας της pop καθώς ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ και στην ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας της.

Ο μάνατζερ και παραγωγός της, Guy Oseary, ανακοίνωσε στο Instagram ότι η Madonna αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία».

Η Μadonna ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, για την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της.

«Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες» πρόσθεσε ο Guy Oseary.

 

 Σε σοκ η οικογένεια μετά τη νοσηλεία της στην Εντατική

Η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ.

Η ίδια πάντως, φέρεται να έχει αποσωληνωθεί και να έχει μεταφερθεί σε κανονικό κρεβάτι ενώ στο πλευρό της είναι συνεχώς η κόρη της, Λούρδη Λεόν.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο» είπε στην Daily Mail συγγενής της Μαντόνα, που χαρακτήρισε τη νοσηλεία αυτή ως «ξυπνητήρι» για την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πιστεύει ότι είναι ανίκητη, πιέζοντας τον εαυτό της για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την προγραμματισμένη περιοδεία.

«Γι' αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα» πρόσθεσε ο ίδιος συγγενής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!