GOSSIP

O Τάλα διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τα όσα είπε για τον Μαρτίκα

Είναι πλέον γνωστό πως ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν διακόψει κάθε επαφή με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, διατηρούν όμως άριστες σχέσεις με άλλους πρώην Survivors όπως ο Γιώργος Ταλάνσεβ.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στα λεγόμενα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία υποστήριξε δημόσια ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είχε προσεγγίσει την ίδια ερωτικά πριν τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Εγώ τους έκανα το προξενιό. Δεν θυμάσαι που πρώτα την έπεφτε σε μένα ο Μαρτίκας και μετά πήγε σε εκείνη;» είπε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε πως οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου δεν ισχύουν.

«Εγώ προσωπικα δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Διαφωνώ κάθετα με αυτό. Εγώ προσωπικά δεν είδα τέτοια συμπεριφορά από τον Σπύρο», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ξέρω γενικά, ότι ο Σπύρος είχε δείξει ενδιαφέρον από την αρχή του παιχνιδιού για τη Βρισηίδα. Τουλάχιστον, από τις συζητήσεις που είχαμε κάνει μέσα στο παιχνίδι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ξεκαθάρισε ξανά πως ο ίδιος δεν πιστεύει τα όσα ειπώθηκαν. «Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο», κατέληξε κλείνοντας.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!