GOSSIP

Λέτε στον τελικό του Survivor All Star να δούμε πρόταση γάμου; Δείτε τι λέει ο Λιανός

Αρκετά ζευγάρια δημιουργήθηκαν στο ελληνικό Survivor και τώρα πολλοί θεωρούν πως στο μεγάλο τελικό του Survivor All Star, πιθανά να δούμε μια πρόταση γάμου του Σπύρου Μαρτίκα στην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο καθώς όλοι προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις.

Aρχικά ο παρουσιαστής ανέφερε: «Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα»!

Και πρόσθεσε: «Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό. Ας μείνουμε στα αγωνιστικά»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε ο Γιώργος Λιανός: «Έφαγα ξύλο όταν βγήκα και υπερασπίστηκα την παραγωγή του Survivor και τη δουλειά μου. Το μετάνιωσα, λέω τι κάθομαι και μιλάω. Πιστεύω ότι είχα δίκιο που βγήκα και μίλησε. Στεναχωρήθηκα που βγήκαν κάποια βίντεο με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν ήμουν παίκτης θα είχα κινηθεί δικαστικά γιατί υπέγραψα για το Survivor και όχι να με δείχνουν να κάνω την ανάγκη μου. Δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!