GOSSIP

Χώρισε ξανά η Δαλάκα με τον Φιντιρίκο και πήγε διακοπές στην Πάρο [εικόνες]

Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάρο δημοσίευσε στο instagram η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα το tlife.gr σε δημοσίευμά του ανέφερε πψς μετά από επικοινωνία με πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Κατερίνα Δαλάκα πλέον δεν μένει στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βούλα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους. 

Να θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια είχαν χωρίσει και στις αρχές του φετινού χειμώνα, καθώς ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαφωνούσε με την απόφασή της να συμμετέχει για τρίτη φορά στο Survivor. 

Η νέα κρίση στη σχέση τους προδόθηκε και μέσα από τα social media, καθώς οι δυο τους είχαν αρκετές ημέρες να ανεβάσουν κοινή ανάρτηση στο instagram.

Τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στην Πάρο, όπως αποκάλυψε με σχετική ανάρτησή της, η αθλήτρια πόζαρε μαζί με τα αδέλφια της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από το νησί.

 

Την ίδια στιγμή ο Φιντιρίκος έκανε μια ανάρτηση όλο... νόημα γράφοντας "Το πρόβλημα είναι πως οι άνθρωποι μισιούνται όταν είναι αληθινοί και αγαπιούνται όταν είναι ψεύτικοι"


"" 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!