TV BITS

Survivor: Νέο ξέσπασμα από τη Μαριαλένα - Τί εξομολογήθηκε ο Σάκης

Για την πολυπόθητη ασυλία, αγωνίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 4/7 οι πέντε εναπομείναντες Survivors, και ο Σάκης Κατσούλης, κατάφερε μεν να πάρει τη νίκη, αλλά αυτή τη φορά δυσκολεύτηκε πολύ.

Μάλιστα ο Σάκης, χρειάστηκε χθες να αγωνιστεί αρκετές φορές με αντίπαλο τη σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, πήρε τη νίκη αλλά στην πορεία την είδαμε να έχει αλλεπάλληλα ξεσπάσματα νεύρων.

Το γεγονός που αρχικά εκνεύρισε την 28χρονη παίκτρια ήταν η αδυναμία της να βρει τον στόχο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της με τον Σάκη Κατσούλη.

«Εάν βάλω δύναμη, πάει δυνατά. Εάν δεν βάλω, πάει εκεί πέρα. Εγώ πού να φτάσω εκεί; Εάν βάλω δύναμη, θα πάει πίσω! Είναι δυνατόν;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον σύντροφό της εμφανώς εκνευρισμένη.

«Πώς να ηρεμήσω, ρε Σάκη; Ρίχνω έτσι, δεν φτάνει. Ρίχνω έτσι, πάει δυνατά. Πώς να ρίξω για να το πετύχω; Άσε με!», παραπονέθηκε η 28χρονη Survivor όταν ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στον επόμενο αγώνα της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ξέσπασε σε κλάματα όταν δυσκολεύτηκε ξανά στο σημείο του στόχου, με αποτέλεσμα μάλιστα να τα παρατήσει.

Τελικά η ατομική ασυλία, μετά από τον 1-1 αγώνα με τη Στέλλα Ανδρεάδου, κατέληξε στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στη Μαριαλένα λέγοντάς της πως αυτή παλεύει με τον ίδιο και αυτός με το στόχο.

 

Πριν τον αγώνα ασυλίας η Μαριαλένα είχε πει πως θα ήταν κατόρθωμα να καταφέρουν πάλι να φτάσουν μαζί με το Σάκη στον τελικό στο Γαλάτσι.

Ο δε Σάκης, μετά τον αγώνα ασυλίας και τη νίκη του εξομολογήθηκε πως αν δεν είχε χθες πλάι του την Μαριαλένα θα είχε αποχωρήσει πρώτος.

Μάλιστα στο συμβούλιο, όπου αναδείχτηκε υποψήφιος για αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης, ο Κατσούλης αποκάλυψε πως σκέφτονταν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!