GOSSIP

Η Τερέζα Μάντη μας υποδέχεται στο σπίτι της

Η επιτυχημένη make up artist άνοιξε το διαμέρισμά της στη Λευκωσία αλλά και τον επαγγελματικό της χώρο στο φωτογραφικό φακό του ΟΚ! και μίλησε στο περιοδικό για την καθημερινότητά της.

Aγαπώ πολύ τη Λευκωσία. Λατρεύω τις βραδινές βόλτες στα σοκάκια της Παλιάς πόλης και να ανακαλύπτω καινούργια στέκια. Στο επάγγελµά µου το να ζεις στην πρωτεύουσα είναι πλεονέκτηµα, αφού οι περισσότερες φωτογραφήσεις µόδας και τηλεοπτικές παραγωγές, γίνονται εδώ, λέει στο περιοδικό η Τερέζα Μάντη.

Παραδέχεται ότι δεν περνάει όσο χρόνο θα ήθελε στο σπίτι. "Μου λείπει πάρα πολύ το να καθίσω στον καναπέ, να δω µία ωραία ταινία, να φάω ένα ωραίο φαγητό, να περιποιηθώ και να τακτοποιήσω το χώρο µου".

Από την γκαρνταρόµπα µου δεν λείπουν ποτέ τα τζιν και τα sneakers.

Επίσης αγαπώ πολύ τα αξεσουάρ, αφού µε αυτά µπορείς να αναδείξεις ένα απλό ντύσιµο, σημειώνει η ίδια, ενώ ανάμεσα σε άλλα τονίζει ότι φέτος την άνοιξη οι τάσεις του µακιγιάζ θέλουν αψεγάδιαστη αλλά φυσική επιδερµίδα, έντονα ζυγωµατικά και λάµψεις. Μπρονζέ και χρύσες αποχρώσεις, καθώς και τόνοι σε κοραλί και ροζ για τα χείλη.

Η Τερέζα Μάντη μίλησε επίσης για τη συντροφικότητα, την μέχρι τώρα πορεία της, αλλά και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και φυσικά φωτογραφήθηκε στο σπίτι της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!