GOSSIP

Η Άννα Βίσση βαθιά συγκινημένη πήγε στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα [βίντεο]

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος της τραγουδίστριας Παναγιώτας Γιαννέλου, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Γιώτα Γιάννα. Η Γιώτα Γιάννα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών είχε παρουσία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα περισσότερο από εξήντα χρόνια και σήμερα έγινε η κηδεία της.

Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Γιώτα Γιάννα στην Καισαριανή, ενώ συντετριμμένη ήταν η Άννα Βίσση, καθώς οι δυο τους είχαν ιδιαίτερη σχέση.

Στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα έδωσαν, μεταξύ άλλων, το «παρών», ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Λιάνης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίκη Βίσση, ο Κώστας Πρέκας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ντέπυ Γκολεμά, η Σάννυ Μπαλτζή κ.α.
 

Η Άννα Βίσση που είχε συνυπάρξει πολλές φορές επί σκηνής με την Γιώτα Γιάννα ενώ πριν τέσσερα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει και ένα ντουέτο με τίτλο, “Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε”. 

«Τη θαυμάσαμε γι’ αυτό που είναι σαν άτομο. Θέλω να πω ότι έζησε μια ζωή γεμάτη, μεγάλη, γεμάτη τραγούδια, μουσική και πάρα πολλούς φίλους που τη λάτρεψαν και θα τη λατρεύουν για πάντα. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε σε αυτή τη ζωή και τραγουδήσαμε παρέα, ένα τραγούδι που σήμερα παίρνει σάρκα και οστά» είπε εμφανώς συγκινημένη η Άννα Βίσση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο κοιμητήριο Καισαριανής.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Άννα Βίσση

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!