GOSSIP

Ο Σχίζας ξεσπά κατά όσων λένε πως είναι ζευγάρι με την Αβραμάκη

Ο Στάθης Σχίζας μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάλλον έχει βαρεθεί να διαβάζει αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του και τώρα ο περσινός νικητής του Survivor ξέσπασε κατά όσων του προσάπτουν ειδύλλιο με την επίσης πρώην Survivor Σοφιάνα Αβραμάκη

Το δημοσίευμα ανέφερε πως το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε λίγο αφότου ο περσινός νικητής του Survivor χώρισε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Μάλιστα, περιέγραφε ότι το ζευγάρι εθεάθη σε καφετέρια στην Καλλιθέα όπου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί!

Έξαλλος ο Στάθης Σχίζας τόνισε:

«Με είδες εσύ να ανταλλάσσω φιλιά; Για τον Θεό ρε παιδιά έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες. Η περιγραφή της εφημερίδας είναι εμετική. Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα. Δεν γέλασα, θύμωσα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο ρε συ. Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και ερχόταν κρυφά στο σπίτι μου. Έλεος! Θα ήμασταν εκεί πέρα έτσι όπως λένε και δεν θα έβγαζε κάποιος μια φωτογραφία; Έμειναν όλοι έκπληκτοι. Δεν θα πάρετε χαμπάρι στην επόμενη σχέση μου. Είναι αστείο»!

Δείτε ΕΔΩ τις νέες δηλώσεις του Σταθη Σχίζα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!