GOSSIP

H Dua Lipa βρίσκεται στη Σίφνο και ζει τον έρωτά της [εικόνες]

Ένα από τα πιο hot ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz, η Dua Lipa με τον Ρομέν Γαβράς, γιο του διάσημου σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά βρίσκονται στην Ελλάδα και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες διακοπές!

Το ζευγάρι που έχει μπει στο... στόχαστρο των ξένων tabloid, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη Σίφνο και η διάσημη τραγουδίστρια δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες από το νησί, δείχνοντας μαγεμένη από τις ομορφιές του.

Οι δύο ερωτευμένοι βρέθηκαν στις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού, γεύτηκαν μοναδικά θαλασσινά πιάτα αλλά και διασκέδασαν μέχρι το πρωί σε αγαπημένα στέκια της Σίφνου.

Αρχικά το ζευγάρι κρατούσε τη σχέση του κρυφή, όμως τον περασμένο Μάρτιο την επιβεβαίωσαν κάνοντας κοινή εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του Yves Saint Laurent στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Οι φωτογραφίες της Dua Lipa από το δωμάτιο του παρισινού ξενοδοχείου τότε, είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε αποκαλύψει ποιος τη φωτογράφιζε.

Ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Ρομέν, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη διάσημη Ρίτα Όρα, τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό αλβανικής καταγωγής. Πλέον όμως έχει μάτια μόνο για την Ντούα Λίπα η οποία δείχνει να έχει μαγευτεί από την Ελλάδα και τους ανθρώπους της.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!