TV BITS

O Μαρτίκας χθες "κάρφωσε" ξανά τους Μάριο και Ελευθερία [βίντεο]

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το μεσημέρι της Κυριακής και έκανε αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε, μάλιστα, για την σχέση που είχε με τον Μάριο Πρίαμο στον Άγιο Δομίνικο και το παρασκήνιο πίσω από τις τεταμένες ισορροπίες ανάμεσα στον Κύπριο παίκτη και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ίσως ο Μάριος να ήταν πολύ επιφυλακτικός μετά από αυτό που έγινε, όπου η προσωπική του ζωή μπλέχτηκε με το παιχνίδι. Κλείδωσε τον ίδιο. Είναι όμως πολύ σοβαρός, πολύ σταθερός και ισορροπημένος χαρακτήρας, για να μπορεί να εκτεθεί. Σταθερός χαρακτήρας, βέβαια, όσον αφορά το παιχνίδι και αυτό που έζησα γιατί τα προσωπικά του είναι δικά του».

«Με το που μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι και ήρθε στην παραλία, έχει γίνει ένας χαμός. Έγιναν γεγονότα off camera τα οποία τα ζήσαμε εμείς, μια καλύβα ξεσηκωμένη στις 7 η ώρα το πρωί και λέω «Μάριε, έλα, εξηγήσου γιατί δεν αντέχουμε». Έγινε ένας χαμός στο νερό, εκεί που πίνουμε νερό, εμείς να κοιμόμαστε και να μην υπάρχουν κάμερες και να μην έχουν έρθει οι ρεπόρτερ με τις κάμερες».

«Όλο το βράδυ η Ελευθερία να μην έχει κοιμηθεί καθόλου, καθόταν με τον Στάθη κάτω στην παραλία και όλη τη νύχτα έκλαιγε. Γιατί με το που κατέβηκαν από τη βάρκα τα κορίτσια, ο Μάριος είχε εξαφανιστεί στη ζούγκλα οπότε δεν την έπιασε για να εξηγηθούν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Μαρτίκας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Καλεσμένη στην ίδια εκπομπή ήταν και η Σταυρούλα Χρυσαειδή και μαζί με τον Σπύρο σχολίασαν τους 4 παίκτες που έφτασαν στον Ημιτελικό.

 

Μάλιστα ο Μαρτίκας είπε πως δεν περίμενε η Μαριαλένα να φτάσει στην τετράδα και πως ο Σάκης κάνει κάποια λάθη εξαιτίας της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!