GOSSIP

«Η Ελευθερία δεν ήθελε ούτε το χέρι της να δώσει στον Μάριο...» είπε ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes για την αμήχανη στιγμή της συνάντησης της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον φιναλίστ του ημιτελικού του Survivor All Star, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε το τηλεφώνημα που είχε με την τραγουδίστρια, η οποία του είπε πως δεν ήθελε με τίποτα να αγκαλιάσει και να δώσει το χέρι της στον Μάριο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Ελευθερία δεν σηκώθηκε. Εγώ μίλησα με την Ελευθερία, με πήρε τηλέφωνο μετά και μου είπε ότι δεν ήθελε ούτε να του δώσει το χέρι, ούτε να τον αγκαλιάσει, ούτε τίποτα. Είναι πολύ πληγωμένη με όλο αυτό που έχει γίνει. Η Ελευθερία είναι καταπληκτικό παιδί, την ξέρω και ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει για τον Μάριο. Οπότε, νιώθει πολλή αδικία μέσα της και το έδειξε και χθες μπροστά στις κάμερες».

Η Κωνσταντίνα Μαύρου είπε με τη σειρά της|: «η Ελευθερία, σε δηλώσεις της, τον έχει στηρίξει ανοικτά τον Μάριο».

Και τότε ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Κωνσταντίνα, επίτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα. Οι δηλώσεις της μπορεί να λένε άλλα, αλλά τι λέει η κάρδια της…».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Στην ίδια εκπομπή ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως στην ψηφοφορία του κοινού, πρώτος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης και τελευταία η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όχι ο Μάριος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!