GOSSIP

"Εκλεισαν" το προφίλ του Τριαντάφυλλου στο Instagram και ο ίδιος ξέσπασε

Έξαλλος έγινε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος όταν είδε πως έχει "μπλοκάρει" και "κλείσει" το προφίλ του στο Instaagram και μέσα από τον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει ξέσπασε κατά όσων θεωρεί πως ευθύνονται για ό,τι συνέβη και άφησε πολλές αιχμές.

Ο τραγουδιστής έφτιαξε νέο προφίλ και στο μήνυμά του έγραψε: «Τα καλά παιδιά έκλεισαν το Instagram μου αντί να χαρούν με την υποτιθέμενη νίκη τους ασχολήθηκαν με το Instagram μου δεν πειράζει θα το ανοίξω κάποια στιγμή αλλά και να μην γίνει πάμε εδώ !!! Μόνο χαμόγελα και θετική ενέργεια !!! Οι αλήθειες αργά η γρήγορα θα φανούν τίποτα δεν μένει στην αφάνεια μείνετε συντονισμένοι !!! Σας αγαπώ ευχαριστώ για την στήριξη σας».

Ενώ τόνισε στον αέρα της εκπομπής του Open πως ήδη έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος έδωσε στεγνά ποιοι οφείλονται για το κλείσιμο του λογαριασμού του: «Έκλεισε το προφίλ μου το καλό με τις 140.000 followers. Μάλλον έγιναν πολλές αναφορές. Όλα είναι στη δικηγόρο, θα γίνουν οι διαδικασίες. Έχω ανοίξει και δεύτερο προφίλ, αλλά μάλλον θα ανοίξουμε και το άλλο. Σίγουρα έχουν πειραχτεί από δηλώσεις μου για το Survivor. Αλλά από τη στιγμή που κέρδισε αυτός που θέλανε, δε μπορώ να καταλάβω. Εγώ επειδή δεν είμαι ψώνιο δεν πήρα το μπλε τικ. Αν το είχα πάρει δε θα μπορούσαν να μου κάνουν αναφορά».

Δείτε τι είπε στο παρακάτω απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!