GOSSIP

Στιγμές αγωνίας και πανικού βίωσε λόγω πυρκαγιών ο Σπύρος Φωκάς

Τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του έζησαν ο ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, οι οποίοι έβλεπαν από το σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας τη φωτιά να πλησιάζει την περιοχή και τις φλόγες να τους απειλούν.

Έχοντας έτοιμα τα πράγματά τους μέσα σε μια βαλίτσα, η Λίλιαν Φωκά και ο ηθοποιός, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, για πολλές ώρες ήταν έτοιμοι να εκκενώσουν το σπίτι τους, έπειτα από το προειδοποιητικό σήμα που έστειλε η Πολιτική Προστασία.

«Εχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του» ήταν τα πρώτα λόγια της Λίλιαν Φωκά, η οποία, όπως είπε στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Espresso έβλεπε από πολύ νωρίς τη φωτιά να κατακαίει την περιοχή Καλλιθέα Κορινθίας.

Ενώ με την ανάρτησή της στο facebook είχε προκαλέσει ανατριχίλα: «Παναγία μου, βοήθησέ μας!».

Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν η Πολιτική Προστασία του υπουργείου έδωσε σήμα να εκκενωθούν όλες οι περιοχές κοντά στους Αγίους Θεοδώρους. Με δάκρυα στα μάτια η Λίλιαν ετοίμασε τις βαλίτσες με τα απαραίτητα, έντυσε τον αγαπημένο της σύζυγο και μεγάλο ηθοποιό Σπύρο Φωκά και περίμενε τα νεότερα για την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλες εκτάσεις στο Λουτράκι Κορινθίας.

Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι, εδώ και αρκετά χρόνια, μένει στην περιοχή σε ένα φτωχικό σπίτι, μέσα στο οποίο ο μεγάλος ηθοποιός έχει όλα του τα υπάρχοντα.

«Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο» είπε η σύζυγός του.

«Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν.

Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική» αναφέρει στην εφημερίδα η Λίλιαν, ενώ δεν κρύβει ότι πολλές φορές προσευχήθηκε για να μην πλησιάσουν οι φλόγες στο μοναδικό μικρό σπιτάκι που έχουν. «Αν γίνει κανένα κακό και καεί και αυτό, θα είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι» υπογράμμισε στην Espresso

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!