GOSSIP

Mente Fuerte: «Η παράσταση απίστευτη. Η Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη»

Η Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Όνειρο…», η οποία είναι βασισμένη στο κλασικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και την Τρίτη έπαιξαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί βρέθηκε και ο Mente Fuerte προκειμένου να την παρακολουθήσει και έκανε ένα στόρι με το γνωστό του χιούμορ, για άλλη μια φορά.

Ο γνωστός ράπερ θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους την άποψή του για την ερμηνεία της ηθοποιού, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η παράσταση απίστευτη. Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη» έγραψε αρχικά με χιούμορ ο Mente Fuerte.

Σε επόμενο βίντεο που δημοσίευσε ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε: «Όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη πιστέψτε με αξίζει να έρθετε να το δείτε».

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια πως είναι ζευγάρι. Η ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις της είχε πει: «Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!