Η Ariana Grade λέγεται πως βρήκε νέο αμόρε μετά το διαζύγιό της [εικόνες]

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Ariana Grande πήρε διαζύγιο με τον Dalton Gomez και τώρα λέγεται πως βρήκε νέο έρωτα.

Μάλιστα μάθαμε πως ο χωρισμός έχει γίνει εδώ και καιρό, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε, καθώς πηγές για το TMZ. αναφέρουν πως οι Ariana και Dalton έχουν χωρίσει από τον Ιανουάριο του 2023.


Και τώρα η διάσημη τραγουδίστρια βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της από την επερχόμενη ταινία «Wicked», Ethan Slater όπως επιβεβαιώνουν πολλές πηγές στο «Page Six».



Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσαν στο TMZ, που έφερε την είδηση, ότι εκείνη και ο Σλέιτερ, ο οποίος υποδύεται τον Μπογκ στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του Broadway, άρχισαν να βγαίνουν πριν από αρκετούς μήνες κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας.



Μια φωτογραφία από τον Μάρτιο έδειχνε τους ηθοποιούς να γιορτάζουν τη νίκη της Μισέλ Γιο στα Όσκαρ η οποία συμμετέχει στην ταινία, και σε αυτήν η 30χρονη Γκράντε καθόταν κοντά στον Σλέιτερ, το χέρι του οποίου ήταν τυλιγμένο γύρω της.


Ο Σλέιτερ ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Λίλι Τζέι από το 2018 μέχρι τον χωρισμό τους φέτος. Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι αυτός και η Γκράντε ξεκίνησαν να βγαίνουν αφού είχε ήδη χωρίσει από τη σύζυγό του.


Ο 31χρονος Σλέιτερ έγινε διάσημος πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό μιούζικαλ «SpongeBob SquarePants: The Broadway Musical». Ήταν, επίσης, υποψήφιος για βραβείο Tony για τον ρόλο του ως το ομώνυμο ανθρωπόμορφο σφουγγάρι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!