GOSSIP

Η Παναγιώταρου είδε πυρόπληκτους να συρρέουν στο resort όπου διαμένει στη Ρόδο

Συγκλονιστικά βίντεο από τα όσα συμβαίνουν στη Ρόδο μετά την καταστροφική φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες και καίει τα πάντα στο πέρασμά της ανεβάζει συνεχώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία διένυε περίοδο διακοπών στο νησί. 

Από τη μία στιγμή στην άλλη ο παράδεισος μετατράπηκε σε κόλαση καθώς η φωτιά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και χιλιάδες τουρίστες αναγκάστηκαν να φύγουν από τα ξενοδοχεία όπου διέμεναν προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι ζωές τους. Με αγωνία και χωρίς να έχουν πουθενά να πάνε, οι τουρίστες ακολουθούσαν τις οδηγίες των αρχών προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία στο νησί ώστε να μην κινδυνεύσουν από την καταστροφική μανία της φωτιάς.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο αρκετά μακριά από το σημείο όπου είχε ξεσπάσει αρχικά η φωτιά, ένιωθε ασφαλής παρακολουθώντας με τρόμο τα όσα συνέβαιναν στο νησί των Ιπποτών. Όταν άρχισε να βλέπει στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει πως είχαν αρχίσει να συρρέου εκατοντάδες τουριστών, τότε ένιωσε λίγο περισσότερο ασφαλής καθώς δεν κινδύνευε, τουλάχιστον άμεσα, να τυλιχτεί στις φλόγες η ξενοδοχειακή μονάδα όπου διέμενε. Μάλιστα έγραψε στην ανάρτησή της:

«Δύσκολη νύχτα για τη Ρόδο. Το ξενοδοχείο μας μέχρι στιγμής δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και φιλοξενεί όλους αυτούς τους πυρόπληκτους. Pray for Rhodes».

 

 

Και ο Χάρης Σιανίδης στη Ρόδο: «Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός θα μας βοηθήσει»

Ο Χάρης Σιανίδης έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί και κάθε καλοκαίρι βρίσκεται εκεί για να απολαύσει ήρεμες διακοπές με όλες τις ανέσεις. Φέτος όμως, με την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε, όλα έγιναν στάχτη σε μία στιγμή και ο ίδιος βιώνει από κοντά τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας. Ο γνωστός pr man, αν και αρχικά ήταν αισιόδοξος ότι το ξενοδοχείο όπου διαμένει δεν θα απειληθεί από τη φωτιά, τα ξημερώματα ανέβασε μία πραγματικά συγκλονιστική φωτογραφία από το πύρινο μέτωπο που έβλεπε από μακριά να καταφτάνει προς το ξενοδοχείο και έγραψε στη λεζάντα της:

«Δυστυχώς η φωτιά έρχεται προς τα εδώ… οπότε δεν προτείνω σε άλλο κόσμο να έρθει στο @atriumprestige γιατί θα εγκλωβιστεί.. Αυτό βλέπω τώρα από το πλάι του δωματίου μου! Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός θα μας βοηθήσει».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!