GOSSIP

O Τσιτσιπάς αποθεώνει τον ήλιο, το φαγητό και την θάλασσα της Ελλάδας

Ο διάσημος Έλληνας τενίστας, που διατηρεί μόνιμη κατοικία στο Μόντε Κάρλο, μαζί με την αγαπημένη του Paula Badosa, οργώνουν με ένα υπέροχο σκάφος τις ελληνικές θάλασσες και ο ίδιος αποθέωσε το ελληνικό καλοκαίρι στα social media.

Το διάσημο ζευγάρι, ταξιδεύει με ένα εντυπωσιακό σκάφος παρέα με φίλους.


Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς νοίκιασε ένα μεγάλο ιστιοοφόρο και μαζί με την Ισπανίδα τενίστρια είδαμε πως στην παρέα των επιβατών ήταν και ο αδελφός του Πέτρος και πολλοί φίλοι τους από 8 χώρες του κόσμου.

Το ταξίδι τους είχε ως προορισμό την Ύδρα, τη Μήλο και άλλα νησιά του Αιγαίου και όπως γράφει στο Instagram ο Έλληνας τενίστας «οι αγαπημένες μας αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου». Ο Τσιτσιπάς "ανέβασε" στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την κρουαζιέρα και έγραψε:

«Παρθένες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα και φίλοι που σε κάνουν να πιστεύεις στη μαγεία.
Μέσα στο Αιγαίο, μια πραγματικά αξιοσημείωτη καλοκαιρινή περιπέτεια εκτυλίχθηκε με φίλους από περισσότερες από 8 διαφορετικές εθνικότητες. Πλέοντας στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας λιχουδιές, εξερευνώντας αρχαία εδάφη και μοιράζοντας γέλιο. Για μένα αυτό είναι το καλοκαίρι.


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!