GOSSIP

H Madonna σε νέα ανάρτησή της λέει πως είναι τυχερή που ζει

Μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε φέτος το καλοκαίρι η Madonna και τώρα, που η ίδια νοιώθει καλύτερα, θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για όσους την στήριξαν και ειδικά για τα μέλη της οικογένειάς της.

Η σταρ της ποπ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε πόσο ευγνώμων είναι για τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, ένα με τον γιο της, Ντέιβιντ Μπάντα και ένα με την κόρη της, Λούρδη Λεόν. Κάτω από αυτά, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ.
Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα............ Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, φρόντισε να ευχαριστήσει φυσικά, και τους φίλους της που βρέθηκαν στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σας ευχαριστώ @guyoseary για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου! ♥️», συνέχισε στην ανάρτησή της η βασίλισσα της ποπ.



Υπενθυμίζεται ότι η Μadonna αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Όπως είχε εξηγήσει ο επί χρόνια ατζέντης της , η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και γι' αυτό η προγραμματισμένη περιοδεία της έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!