GOSSIP

«Μου χρωστάς έναν Αύγουστο…» έγραψε η Καινούργιου και πόζαρε με μαγιό

Με μια νέα ανάρτηση, με ειδυλλιακές πόζες της με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, υποδέχτηκε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού η Κατερίνα Καινούργιου και η λεζάντα περιλάμβανε και ένα μήνυμα με άγνωστο... αποδέκτη!

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα τις διακοπές της, έχοντας στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες.


Έτσι ήδη πέρασε πολλές μέρες στην Αντίπαρο, παρέα με το Νίκο Κοκλώνη, επισκέφτηκε και τη Μύκονο και τώρα συνεχίζει τις διακοπές της χωρίς όμως να αποκαλύπτει το νέο προορισμό των διακοπών της.


Παράλληλα παραμένει διαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το βράδυ της Τρίτης, την πρώτη μέρα του Αυγούστου, μοιράστηκε στιγμιότυπα όπου απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα, με φόντο μια υπέροχη θέα, φορώντας μόνο το ολόσωμο μαύρο μαγιό της και χωρίς ίχνος make up.

«Μου χρωστάς …έναν Αύγουστο. Ο Αύγουστος είναι θαύμα από μόνος του…σκέτη μαγεία, μια ατελείωτη γιορτή… Μας κλείνει το μάτι και μας περιμένει. Κάντε τον λοιπόν να αξίζει… Καλό μήνα» έγραψε στην ανάρτησή της .




Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!