GOSSIP

Η Αθηνά Οικονομάκου δίνει τη δική της συμβουλή για να στεριώσει ένας γάμος

Η Αθηνά Οικονομάκου την προσεχή τηλεοπτική σεζόν θα εμφανίζεται ξανά ως ηθοποιός (και όχι ως μέλος κριτικής επιτροπής) στη νέα σειρά «Ο πρώτος από εμάς» και με αφορμή αυτό το τηλεοπτικό comeback της, παραχώρησε μια σειρά από συνεντεύξεις.

Συγκεκριμένα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο και  η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, ενώ εξήγησε πως ένας γάμος για να κρατηθεί σήμερα θέλει προσπάθεια και κατανόηση και από τις δυο πλευρές.

Πώς γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα και μητέρα δυο παιδιών και σύζυγος αλλά και ηθοποιός της πρώτης γραμμής;

Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Το κάνω με την καρδιά μου και νιώθω υπέροχα για αυτό και δεν βαρυγκωμάω. Υπάρχουν πολλές δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Πολύωρα γυρίσματα, να γυρνάω σπίτι μου πολύ αργά, να πρέπει να κοιμηθώ και την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γύρισμα, να μην προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου ξύπνια. Αλλά με αυτή τη δουλειά γεμίζω ψυχικά και περνάω πολύ καλά. Όλα άλλωστε θέλουν θυσίες σε αυτή τη ζωή.

Τι συμβουλή θα έδινες στις γυναίκες για το πώς μπορεί ένας γάμος να στεριώσει σήμερα;

Θέλει πάρα πολλή δουλειά μεταξύ του ζευγαριού. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα. Θέλει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, προσπάθεια, πείσμα, να μην τα παρατάς και να επιμένεις να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να συγχωρεί ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα. Υπάρχει τρόπος πάντως να στεριώσει ένας γάμος, ανεξάρτητα με το αν μια μητέρα είναι συνέχεια στο σπίτι ή δουλεύει αρκετά. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον άνθρωπό μας πάντα.

Παράλληλα παραχώρησε συνέντευξη και στην εφημερίδα «On Time» και τη Ρενέ Σαραντινού.

Πόσα χρόνια κάνεις ψυχοθεραπεία;

Πάνω από δέκα χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία και συνεχίζω, εκεί βασίζεται όλη μου η εξέλιξη. Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει και αν θα είχαν έρθει έτσι τα πράγματα χωρίς τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας.

Τι σε έχει πληγώσει πολύ;

Διάφορα συμβάντα, όχι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό τα τελευταία χρόνια.

Τον ερχομό τρίτου παιδιού τον σκέφτεσαι;

Δεν είμαι αρνητική στον ερχομό τρίτου παιδιού. Σε αυτή τη φάση της ζωής δεν το σκεφτόμαστε, ωστόσο, σε λίγα χρόνια από τώρα, να είμαστε καλά με υγεία και να αντέχουμε, γιατί όχι; Ο μπαμπάς του γιατρού μου έχει ξεγεννήσει τη μαμά μου κι εκείνος εμένα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!