GOSSIP

Ο Fipster μιλά για τις κρίσεις πανικού που βιώνει και ευγνωμονεί τη Συνατσάκη

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram ο Fipster θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους την εμπειρία του από την πρώτη κρίση πανικού που έπαθε πριν από ακριβώς έναν χρόνο.

Παράλληλα ο γνωστός youtuber ευχαρίστησε δημόσια τη Μαίρη Συνατσάκη, που ήταν εκείνη που τον βοήθησε αμέσως και τον έκανε να ηρεμήσει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Πέρσι σαν σήμερα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού στη ζωή μου. Πραγματικά τρομακτικό συναίσθημα. Για 1 ώρα ένιωθα ότι δε μπορώ να κοντρολάρω το σώμα μου και ότι πεθαίνω. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στενοχωρημένοι, αγχωμένοι ή οτιδήποτε και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, μιλήστε.

Μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους ή σε ειδικούς. Ζητήστε βοήθεια. Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία. Δεν είμαστε σούπερ ήρωες. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνοι μας. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως φροντίζετε τον πιο αγαπημένο σας άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης: Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η αποστομωτική απάντηση σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε

Εγώ πέρσι το καλοκαίρι ήμουν σε μια πολύ συναισθηματικά μπερδεμένη φάση, όπου ζούσα περισσότερο στο κεφάλι μου παρά στην πραγματική ζωή και μου τα έσκασε έτσι.

Ευγνωμονώ την ζωή που η Μαίρη Συνατσάκη ειναι ΠΟΛΥ φίλη μου και εκείνη την ώρα την πήρα τηλέφωνο και μου μίλαγε με ηρεμία, μου μέτραγε αργά για να παίρνω σωστές ανάσες, μου είπε να βάλω πάγο στους καρπούς και σιγά σιγά άρχισα να ηρεμώ και να ξαναβρίσκω το σώμα μου. Μπου σαγαπώ και σ’ευχαριστώ!

*οι φωτογραφίες είναι ραντομ και τραβήχτηκαν εκείνη την μέρα πριν την κρίση πανικού
*τα μηνύματα είναι την επόμενη μέρα
*να σας προσέχετε! 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!