GOSSIP

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε πως θα απέχει από τα social media

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, είναι μια από τις πιο γνωστές influencers στην Ελλάδα, ωστόσο η ίδια σήμερα Δευτέρα 7/8 έκανε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της.

Συγκεκριμένα με ένα μακροσκελές της μήνυμα στο Instagram έκανε γνωστό πως πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα: «αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου».

Η ίδια ωστόσο τόνισε πως θα επιστρέψει και πάλι, ενώ έστειλε την αγάπη της στους followers της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου.

Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!