GOSSIP

Ο πρώην Survivor Γιάννης Τσολάκης μιλά για τη μάχη που έδωσε με τις πυρκαγιές

Έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, ως ο "γοητευτικός πυροσβέστης του Survivor" αλλά για τον Γιάννη Τσολάκη, το Survivor ήταν απλά μια εμπειρία, καθώς ο ίδιος, εργάζεται ως εποχικός πυροσβέστης και φέτος το καλοκαίρι, χρειάστηκε για πολλές μέρες να δώσει άνιση μάχη με τις φλόγες.

Ο ίδιος, σήμερα Τετάρτη 30/8 μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Yes και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τις φωτιές στην Αλεξανδρούπολη και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλη οργή και λύπη ακόμη στον τόπο του.

Όσα είπε ο Γιάννης Τσολάκης

«Σήμερα η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη είναι λίγο καλύτερα. Εγώ εργάζομαι ως πυροσβέστης στις φωτιές της Αθήνας, αλλά ήρθα στην Αλεξανδρούπολη, τον τόπο καταγωγής μου, για να παντρευτώ. Δεν ξέρω βέβαια αυτό πώς θα γίνει κι αν μπορώ να είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον ανθρώπινο πόνο που συναντάμε εδώ πέρα. Έχουμε οργή μέσα μας, στενοχώρια, λύπη… Όλα αυτά τα πράγματα μάς έχουν κάνει να τα βλέπουμε αλλιώς. Η Αλεξανδρούπολη είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες κι όταν βλέπεις μία περιφέρεια μαύρη πλέον, σε πιάνει οργή και αγανάκτηση. Είναι όλα μαύρα» ανέφερε ο Γιάννης Τσολάκης.

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι πρέπει να εξοπλίσουμε ξανά την πυροσβεστική. Να πάρουμε ξανά κόσμο στην πυροσβεστική. Πόσα χρόνια πρέπει να καίγεται αυτή η χώρα για να καταλάβουμε ότι πρέπει να πάρουμε κόσμο σε μία πυροσβεστική που έχει 3.600 κενά από οργανικά χέρια».

«Όλοι αυτοί οι πυροσβέστες που βλέπετε με τις μπεζ στολές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ρισκάρουν τη ζωή τους, και στους οποίους ανήκω κι εγώ, σε ενάμιση μήνα θα είμαστε άνεργοι. Διαπιστώνω με λύπη μου ότι δεν γίνονται οι εργασίες που πρέπει τον χειμώνα για το καλοκαίρι» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσολάκης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο:  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!