GOSSIP

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξοργίστηκε με σχόλιο στο Instagram

Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, βρέθηκε το μοντέλο, ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η ίδια μοιράστηκε πλάνα στο Instagram από αυτό το ταξίδι της, αλλά ένα σχόλιο που δέχτηκε την έκανε έξω φρενών και όχι άδικα!

Συγκεκριμένα η Ναυσικά, μοιράστηκε μέσω social media, πόζες της από το αρχαίο θέατρο, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου.


Όμως η ίδια, δέχθηκε στο inbox της ένα απίστευτα προσβλητικό μήνυμα, στο οποίο απάντησε, αλλά και δημοσίευσε και ζήτησε από τους ακόλουθούς της να κάνουν αναφορά τον χρήστη που της το έστειλε.

«Αϊ μαρή μας έγινες και εσύ κουλτουριάρα! Ξ@κ@λ@ του survivor και του Σεφερλή», έγραφε το μήνυμα που δέχθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την ίδια να του απαντά :

«Κρύψου πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ. Μάλλον δεν έχεις τα κότσια να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό… Η μάλλον δεν έχεις έναν. Γιατί αν είχες προσωπικότητα δεν θα καθόσουν όλη ημέρα να προσπαθείς να υποβιβάσεις τους άλλους. Θα ήθελα πολύ να σε βρίσω αλλά λέω να σταθώ στο ύψος μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι για βρίσιμο… Είσαι μόνο για λύπηση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!