GOSSIP

Ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή [βίντεο]

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, πριν ξαναφύγει για Άγιο Δομίνικο είχε παντρευτεί με τον αθλητή Παναγιώτη Τριβυζά, αλλά αυτός ο γάμος κράτησε πολύ λίγο. Και τώρα, μερικούς μήνες μετά το διαζύγιο, η ίδια είναι και πάλι ερωτευμένη.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes», με αφορμή την παρουσία της στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Τάλαντσεβ.

«Εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά να πω την αλήθεια. Κάτι υπάρχει στη ζωή μου μπορώ να πω. Είναι πολύ πρόσφατο όμως, οπότε δε θα αποκαλύψω διάφορα. Αλλά είμαι καλά» αρκέστηκε να πει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η ίδια είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά και το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης στο περιοδικό You.

«Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια «θέλω». Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο...» είχε πει 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!