GOSSIP

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε το νέο τηλεοπτικό βήμα της [εικόνα]

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, με μια ανάρτησή της στα social media αποκάλυψε πως στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει ένα νέο ρόλο.

Η ίδια ανήκει πια στο δυναμικό του Attica TV και δημοσίευσε μια εικόνα σε story στα social media όπου τη βλέπουμε να κάνει πρόβες για την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων αφού θα το παρουσιάζει.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη στις τελευταίες δηλώσεις της, είχε πει: «Ήταν ένας χρόνος πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα. Είχαμε δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε. Κάποιες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν γίνει. Δεν θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, είμαι έτοιμη για καινούριες προκλήσεις. Δεν αποκλείω κάποιο είδος εκπομπής».

Και είχε δηλώσει η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της στο Action 24: «Όλοι επηρεάζονται από τα νούμερα τηλεθέασης. Σε αυτόν τον σταθμό, στο Action 24, επειδή είναι ένα νεοσύστατο κανάλι, δε δίναμε τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης. Η διοίκηση τουλάχιστον, δεν ήταν δική μου απόφαση».

Η Ανθή αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο Attica TV και δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!