TV BITS

My Style Rocks: Η Καραβάτου υποδέχτηκε την Χατζηπαντελή [βίντεο]

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το My Style Rocks, με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, να κάνει λόγο για μια ανανεωμένη εκπομπή, με 10 νέες διαγωνιζόμενες, αλλά και μία νέα κριτή: τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό με πουά μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

«Όντως συμβαίνει αυτό, ούτε κι εγώ το πιστεύω. Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στο My style rocks. Γυρίσαμε και αυτό οφείλεται σε εμάς. Θέλω να σας πω ότι είμαστε σε μια νέα ώρα. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 15:00», είπε μεταξύ άλλων κατά την έναρξη.

Με αέρα ανανέωσης λοιπόν επέστρεψε το αγαπημένο παιχνίδι και με την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή.

Και από την αρχή δεν έλειψαν οι επικές ατάκες! «Είσαι σαν μάνα μου τώρα!», είπε χαρακτηριστικά στην Καραβάτου.

 

Η Σοφία δείχνει αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να την... επηρεάζει, έτσι ήδη μετά την πρώτη πασαρέλα διαγωνιζόμενης, η οποία απέσπασε 2άρια από τους άλλους δύο κριτές: Στέλιο Κουδουνάρη και Χάρη Σκουλό, η ίδια επέλεξε να βάλει... 4άρι, ενώ έπεσε και πολύ γέλιο με το σχόλιο που έκανε για το "κωλούι" διαγωνιζόμενης!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!