GOSSIP

Απίστευτο ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή κατά της τελευταίας συζύγου του πατέρα του

Ο Γιάννης Βαρδής, δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσια ξεσπάσματα, ούτε αιχμηρές δηλώσεις και πρόσφατα τον είδαμε συγκινημένο να είναι φυσικά παρών στη μεγαλειώδη συναυλία που έγινε στο Καλλιμάρμαρο στην μνήμη του πατέρα του Αντώνη Βαρδή. Τώρα όμως κάτι συνέβη και ο Γιάννης.... απασφάλισε και μίλησε με πολύ οργισμένα λόγια για την  Φιλοθέη Μωβ, την τελευταία σύζυγο του πατέρα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής καταφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ενάντια στην πρώην σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, σχετικά με τις μεταξύ τους διαφορές για τα περιουσιακά στοιχεία του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, αλλά και με αφορμή τα όσα η Φιλοθέη Μωβ είπε πρόσφατα δημόσια, καθώς δεν ήταν καλεσμένη στη συναυλία, ενώ ισχυρίστηκε πως ο Αντώνης Βαρδής δεν ήθελε να γίνει ποτέ μια τέτοια συναυλία. .

«Την κυρία Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα (στην τιμητική συναυλία), γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής για την παρεξήγηση με τη σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια.

«Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη. Θα έπρεπε να λέει ευχαριστώ και να σωπαίνει», σχολιάζει ο γνωστός τραγουδιστής για την πρώην σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

«Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί αν θέλει απλά να κουνάει το δάχτυλο, δεν μπορεί να επέμβει», σημειώνει ο Γιάννης Βαρδής.

«Από τη στιγμή που «έφυγε» ο πατέρας μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η στάση της, είναι μία άλλη γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει. Θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι, προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι συνειδητό», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Είναι μία γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!