GOSSIP

H Αλεξανδράκη πήγε στο σπίτι της Τούνη και την ρωτούν αν είναι έγκυος!

Οριστικό τέλος στις φήμες πως οι άλλοτε κολλητές φίλες Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ιωάννα Τούνη έχουν τσακωθεί, έβαλαν μια σειρά από αναρτήσεις στα social media, όμως οι ίδιες αναρτήσεις ξεκίνησαν ένα νέο κύκλο φημών που έκαναν έξαλλη την Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Αλεξανδράκη, δεν πήγε στα γενέθλια της Τούνη στις Μαλδίβες. Τότε πολλοί έκαναν λόγο για πιθανό τσακωμό τους.

Αυτό φυσικά δεν ισχύει και χθες Παρασκευή η Δήμητρα, πήγε επίσκεψη στο σπίτι των Τούνη - Αλεξάνδρου και έδειξε σε όλους πως οι σχέσεις της με το ζευγάρι είναι άριστες!

Η ίδια η Τούνη δημοσίευσε στα social media στιγμιότυπα από την συνάντηση που είχε με την φίλη της.

«P.S προς όλους εσάς που είχατε βγάλει ότι μαλώσαμε. Απλά η Δήμητρα όλο το καλοκαίρι δεν έπιασε στεριά! Τώρα ήρθε Αθήνα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε ένα από τα βίντεο που κοινοποίησε.

 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μάλιστα δεν πήγε με άδεια χέρια στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη, καθώς πήρε μια ανθοδέσμη στην φίλη της και μια κούνια και ένα λούτρινο σκυλάκι στον νουνίτο, με το οποίο ο μικρός δεν σταμάτησε να παίζει.

 

 

To βίντεο το είδαν πολλοί και επειδή σε αυτό η Δήμητρα φορά πολύ... άνετα ρούχα σε συνδυασμό με την αποκάλυψη που έκανε πως είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως το μοντέλο είναι έγκυος!


Η ίδια επειδή δέχτηκε πολλές ερωτήσεις περί πιθανής εγκυμοσύνης, δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω ενός βίντεο: «Είστε με τα καλά σας; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Το τελευταίο διάστημα, όσοι με βλέπουν εδώ και από κοντά μου λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος. Σώνει και ντε ο άνθρωπος. Με έχετε τρελάνει, μέχρι που πήγα έκανα και τεστ. Αμφιβάλλω και η ίδια για τον ίδιο μου τον εαυτό πλέον. Έχω φρικάρει τελείως. Κάτι επαγγελματικό είναι, δεν έχει να κάνει», απάντησε στο instagram.

«Δεν είμαι έγκυος, όχι! Αλήθεια δεν είμαι έγκυος παιδιά μου. Και όσοι με βλέπουν από κοντά, εντάξει έχω πάρει μερικά κιλάκια αυτές τις μέρες. Αλλά δεν μοιάζω και για έγκυος. Παιδιά… γιατί;», τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!